Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 1051369   |    |  Avís legal
 


AVÍS LEGAL

 

El present avís legal (en endavant, l’ "Avís Legal") regula l’ús del servei del portal d’ Internet http://www.jimsl.net (en endavant, la "Web") de JIM, S.L. amb domicili social al C/ Roger de Llúria, 21 baixos – 08401 Granollers (Barcelona) amb CIF B58000621.

 

Legislació

 

Amb caràcter general les relacions entre JIM, S.L. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en la Web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyola.

 

Les parts renuncien expressament al fur que els pogués correspondre i sotmeten expressament als Jutjats i Tribunals de Granollers per resoldre qualsevol controvèrsia que pugui sorgir en la interpretació o execució de les presents condicions contractuals.

 

Contingut i ús

 

L’ usuari queda informat , i accepta, que l’accés a la present Web no suposa, de cap manera, l’inicio d’una relació comercial amb JIM, S.L.

El titular de la Web no s'identifica amb les opinions abocades en el mateix pels seus col·laboradors. JIM, S.L. es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en el seu Web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que es prestin a través del mateix com la forma en la qual aquests apareguin presentats o localitzats en els seus servidors.

 

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets de propietat intel·lectual de contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de JIM, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de JIM, S.L. Tots els noms comercials, marques o signes diferents de qualsevol classe continguts a les pàgines web de JIM, S.L. són propietat dels seus amos i estan protegits per la Llei.

 

Enllaços (links)

 

La presència d'enllaços (links) a les pàgines web de JIM, S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

 

Confidencialitat i protecció de dades

A efecte del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, JIM, S.L. informa a l'Usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per i per JIM, S.L. i sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l'Usuari, així com les labors d'informació. En el moment de l'acceptació de les presents condicions generals, JIM, S.L. precisarà de l'Usuari la recollida d'unes dades imprescindibles per la prestació dels seus serveis.

 

 

Registre de fitxers i formularis

 

La comunicació de dades personals és necessària per poder rebre informació ampliada sobre els productes i serveis oferts en la web. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se o participar en qualsevol de les promocions en les quals se sol·licitin dades caràcter personal.

D'acord a l' establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència de la seva sol·licitud d'informació, seran incorporats a un fitxer titularitat de JIM, S.L. amb C.I.F B58000621 i domicilio social en C/ Roger de Llúria, 21 baixos – 08401 Granollers (Barcelona), tenint implementades les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007, de 21 de desembre
.

 

 

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

 

L'Usuari és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant -se JIM, S.L. de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema. Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa.
JIM, S.L. no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les quals s'indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix responsabilitat alguna quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació. JIM, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació.
S'exonera a JIM, S.L. de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per JIM, S.L. sempre que procedeixi de fonts alienes a JIM, S.L..

 

Cookies

 

El lloc JIM, S.L. no utilitza cookies, considerant tals fitxers físics d'informació allotjats en el propi terminal de l'usuari i serveixen per facilitar la navegació de l'usuari pel portal. De totes maneres, l'usuari té la possibilitat de configurar el navegador de tal manera que impedeixi la instal·lació d'aquests arxius.

 

Finalitats

 

Les finalitats d’ Inforpime JIM, S.L. son el manteniment i gestió de la relació amb l’ Usuari, així com les labors d’informació.

 

Cessió de dades a tercers

 

JIM, S.L. no realitzarà cessió de dades dels usuaris a tercers.

 

Exercici de drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició

 

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició en l’adreça de correu electrònic jimsl@jimsl.net o bé per correu ordinari dirigit a JIM, S.L., Ref. LOPD C/ Roger de Llúria, 21 baixos – 08401 Granollers (Barcelona). per exercir dits drets i en compliment de l’Instrucció 1/1998, de 19 de gener, de l’Agencia de Protecció de Dades, es necessari que vostè acrediti la seva personalitat front JIM, S.L. mitjançant l’enviament de fotocopia del Document Nacional d’Identitat o qualsevol altre medi vàlid en Dret.

 

Mides de seguretat

 

JIM, S.L. ha adoptat els nivells de seguretat de protecció de les Dades Personals legalment requerits, i procura instal·lar aquells altres mitjans i mesures tècniques addicionals al seu abast per evitar la pèrdua, malament ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les Dades Personals facilitades a JIM, S.L.. JIM, S.L. no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes JIM, S.L.; de retards o bloquejos en l'ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues de línies telefòniques o sobrecàrregues en el Centre de Processaments de dades, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics, així com de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de JIM, S.L.. Això no obstant això, l'Usuari ha de ser conscient que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

 

 

Acceptació i Consentiment

 

L’Usuari declara haver sigut informat de les condicions sobre protecció de dades personals, acceptant i consentint el tractament automatitzat dels mateixos per part de JIM, S.L., en la forma i per les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals. Certs serveis prestats en el Portal poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de Dades Personals.

 


 

JIM, S.L, CIF:B58000621, CARRER ROGER DE LLÚRIA, 21 BAIXOS, 08401 - GRANOLLERS, Cont.: jimsl@jimsl.net