Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa.

Accepta Rebutja Més informació
n° visites: 1051367   |    |  Avís legal
 


QUALIFICACIÓ
 
La nostra empresa disposa de la Classificació Empresarial atorgat pel departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya.

Tot el nostre personal està donat d’alta en el règim general de la Seguretat Social des de el primer dia, presentem els TC1 i TC2 mensualment, a petició dels nostres clients. Així mateix anualment enviem el certificat de contractistesi subcontractistes de corrent de pagament amb l’Agència Tributaria.

El nostre personal està format i informat amb la Llei de Prevenció de Riscos Laborals a efectes de poder avaluar els riscos en cada centre de treball per poder prendre les mesures necessàries per evitar accidents innecessaris.

El personal disposa dels medis i del material necessari de protecció.

El personal de la nostra empresa esta informat de la Llei Orgànica de Protecció de Dades (L.O.P.D), tenint en compte el secret professional, obligant-se a mantenir absoluta confidencialitat sobre qualsevol dada o informació que pogués conèixer en ocasió del compliment de la seva labor en les instal·lacions dels nostres clients.

Disposem d’una Assegurança de Responsabilitat Civil amb solvència, per poder cobrir qualsevol sinistre que involuntàriament pogués ocasionar el nostre personal.

El temps de resposta que tenim per cobrir o corregir qualsevol incidència no superarà mai les 24 hores.

JIM,S.L. també és membre col·laborador d'ASCEN “ASSOCIACIÓ CATALANA D’EMPRESES DE NETEJA”.
 
 


 

JIM, S.L, CIF:B58000621, CARRER ROGER DE LLÚRIA, 21 BAIXOS, 08401 - GRANOLLERS, Cont.: jimsl@jimsl.net